Word ook sponsor

Een evenement als de Badeendrace Sneek kon niet georganiseerd worden zonder de hulp van sponsoren. Sponsoren die het evenement financieel wilden ondersteunen en/of prijzen ter beschikking wilden stellen.

WE WILLEN ALLE SPONSOREN, BEDRIJVEN EN WINKELS DIE GELD EN PRIJZEN TER BESCHIKKING STELDEN VAN HARTE BEDANKEN.
ZIJ HEBBEN EEN HELE MOOIE EN BELANGRIJKE BIJDRAGE GELEVERD AAN HET SUCCES VAN DEZE BADEENDENRACE!

We zijn er van overtuigd geraakt dat diverse mensen, organisaties en bedrijven uit Sneek en omgeving aan deze eerste editie van de Sneker Badeendenrace 2023 ruimhartig hun medewerking hadden toegezegd! Zowel vanuit betrokkenheid bij de waarde van het evenemen voor Sneek als de inhoud van het goede doel. Want wie heeft of krijgt er nu niet te maken met dementie in zijn omgeving?

Naast sponsoren hadden we ook veel prijzen nodig. Ook dat is heel goed gegaan, kijk maar bij Prijzen van de Badeendenrace Sneek (badeendenrace-sneek.nl) op deze website. 
Hieronder de mogelijkheden die er waren tot deelname:

Wilt u ALSNOG het goede doel ondersteunen? Wij blijven projecten ondersteunen gericht op dementie. U kunt doneren via Doneren (badeendenrace-sneek.nl) of stuur een bericht naar info@badeendenrace-sneek.nl 
Wij nemen contact met u op en/of komen bij u langs op een moment dat het u past.
Hopend op uw betrokkenheid, alvast heel erg bedankt!

hoe, wat is mogelijk

Wilt u dit fantastische evenement met het doel vermindering van de ellende gekoppeld aan dementie in Sneek ondersteunen? Dat zou geweldig zijn!
Stuur dan een mailtje naar info@badeendenrace-sneek.nl
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Alvast heel erg bedankt!