Ying Media

Ying Media, jouw regio dichterbij!

Door op een bijzondere wijze verhalen, die onze regio uniek maken, te vertellen brengen wij jouw regio dichterbij! Door het lezen en zien van onze content weet je wat er in jouw regio gebeurt, wat voor mooie mensen er wonen, welke bijzondere plekjes en natuur onze regio kent, wat de historie is EN alles met de gedachtegoed:
'Hoe meer je weet, hoe meer je ziet, hoe meer je geniet!'

Door het maken van deze lokale relevante content (off- en online) zorgen wij voor de verbinding tussen inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Op deze wijze dragen wij iedere dag opnieuw bij aan het economische, sociale en culturele klimaat in de regio.

Wij zijn een onafhankelijk bedrijf gericht op het creëren van lokale content die wij verspreiden via huis-aan-huis maandbladen, nieuwssites, video's en andere social media kanalen. Deze worden in de markt gezet om zo volop toegevoegde waarde te bieden aan de lezers en/of gebruikers. Onze titels/kanalen inspireren en informeren en hebben een professionele uitstraling. Daarmee zijn wij hét platform waarmee jij je zichtbaarheid en bereik kan vergroten in jouw regio.

Klein nieuws maken wij GROOT.
Wat is jouw verhaal voor onze betrokken lezers?

Maatwerk
Wil je zelf een krant, bijlage of magazine uitgeven? Informeer dan naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag.

Creativiteit en toegevoegde waarde leveren aan een merk, dienst of uitgave is ons dagelijks werk! Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën geleid door ondernemerschap.

Ying Media B.V.
Zwarteweg 4, 8603 AA Sneek
???? info@yingmedia.nl
???? 0515-745005