Prijsvraag Kleurplaat Kids

Alle kids van 4 t/m 12 jaar uit Sneek hadden we uitgenodigd bijgaande kleurplaat op mooie en creatieve manier zo leuk mogelijk in te kleuren, in te leveren om zo een kans te maken op speelgoed waardebonnen van €50, €40 en €30 plus een aantal lekker ijsjes van van IJssalon Eatalia Sneek!

Honderden kinderen leverden hun tekening in. Iedereen had Z'n best gedaan maar een aantal hadden de tekening wel heel erg mooi ingekleurd.

Hieronder de aankondiging en instructie video 

Op de meeste basisscholen in Sneek werd de tekening aan het begin van dit schooljaar uitgedeeld. 

De tekening is nog steeds te downloaden via deze link of te klikken op onderstaande tekening.

De kleurplaat werd op de dag van de Badeendenrace tussen 10.00 uur en 11.00 uur ingeleverd bij de Badeendenstand op het Grootzand. De eerste 200  kinderen kregen een grappige mini-badeend.

Spelvoorwaarden Prijsvraag Kleurplaat Badeendenrace 2023

Deelname aan de prijsvraag Kleurplaat Badeendenrace Sneek 2023 was mogelijk t/m 16 september 2023 11.00 uur. Kleur, glitterspray, stift of andere  kleurspullen werden gebruikt om de kleurplaat zo mooi mogelijk te maken. De leeftijdscategorie was van 4 tot 12 jaar (basisschool). 

Een jury bepaalde de prijswinnaars, deze werden tijdens het evenement bekend gemaakt. Alleen als jij één van de winnaars bent ontving je tijdens het evenement of per e-mail en bevestiging van de gewonnen prijs.

Hieronder 2 van de prijswinnaars.

1e Prijs Djenay groep 4B van de Vuurvlinder

Winnaar 5e prijs Florine groep 3 Basisschool de Oudvaart

De winnaars konden tot uiterlijk drie maanden na bekendmaking aanspraak maken op uitreiking van de prijs. Na deze periode verviel de aanspraak op de prijs automatisch.

Vragen of opmerkingen, stuur graag even een e-mail naar info@badeendenrace-sneek.nl

Help mensen met dementie, mantelzorgers en hun familie- en vriendenkring
Doe mee, en voel de spanning aan de grachtenkant van het Grootzand!
Samen bouwen aan een Odensehuis in Sneek
Maak kans op prijzen van de sponsoren