Lions Clubs

De Lions van Lionsclubs Sneek zijn leden van de Lions Clubs International. Dit is een wereldwijde associatie van Lionsclubs, waarin mensen vanuit vriendschap, zonder politieke, godsdienstige of beroepsmatige binding en op vrijwillige basis  initiatieven nemen en acties organiseren voor een betere samenleving. Het motto wereldwijd van elke Lionsclub is ‘we serve’.

Elke Lionsclub besteedt belangeloos tijd aan anderen en tellen samen zo’n 60 leden. Twee keer per maand komen de leden bij elkaar in Sneek. De bijeenkomsten bieden een mix van vriendschap, gezelligheid en er is serieuze aandacht voor inhoudelijke thema’s én activiteiten. Er worden op gezette tijden ook sprekers van binnen en buiten de club uitgenodigd om een verhaal te vertellen. Daarnaast zijn er excursies bij bedrijven en organisaties.

Lionsclubs hebben  ‘we serve’ hoog in het vaandel staan en ze maken zich o.a. sterk voor lokale goede doelen. Zo staan we nu samen voor het realiseren van deze Badeendenrace en het ondersteunen van het goede doel!
Meer over ons lezen?
Lionsclub Sneek  &  Lionsclub Waterstad Sneek