Finx Accountants & Belastingadviseurs

SNEKER ACCOUNTANT: MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID EN EEN PERSOONLIJK KARAKTER

Finx Accountants & Belastingadviseurs B.V. is een echt Snekers accountantskantoor, een aantal jaren geleden ontstaan uit een fusie tussen twee vertrouwde accountantskantoren uit Sneek. En daar zijn we trots op. Het Finx team bestaat uit twintig enthousiaste medewerkers. Groot genoeg om alle vraagstukken die op uw pad komen snel en gericht op te lossen. En klein genoeg om nauw met elkaar samen te werken en iedere klant bij naam te kennen.

Sterke punten van Finx:

–           Periodieke rapportage, realtime rapportage, coachen op cijfers van nu

–           Wij luisteren naar wat u van ons verlangt

–           Hoge drang naar automatisering en efficiënt werken

–           Naast financiële specialist zijn we ook een coachende partij

–           Weinig tot geen verloop van contactpersonen

Maatschappelijke betrokkenheid

Finx staat middenin de samenleving. We laten dit blijken uit onze betrokkenheid bij verschillende sportclubs en evenementen uit Sneek, onder andere voetbalvereniging ONS, tennisvereniging NOMI, roeivereniging De Geeuw en (hard)loopevenement Mar-a-thon. Onze medewerkers zijn ook zelf actief bij deze verenigingen.

Persoonlijk karakter

Finx staat voor een stevige financiële en fiscale uitvalsbasis. Een accountant die naast u staat en meedenkt, in plaats van tegenover u zit en achteraf de cijfers doorspreekt. Persoonlijk advies, realtime en online inzicht en overzicht en strategische ondersteuning zijn voor Finx net zo normaal als voor u.

Onze klanten schakelen ons in bij het starten van een nieuw bedrijf, realiseren van groei of fiscaal advies voor particulieren. Uiteraard voeren wij voor klanten ook de periodieke rapportages, boekhouding en loonadministratie uit. Finx is er voor alle financiële en fiscale vraagstukken waar (oud)ondernemers en particulieren tegenwoordig mee te maken hebben.

Samenwerken met Finx betekent:

  • Een frisse kijk op accountancy en fiscaal advies: Finx kijkt verder.
  • U staat op een voetstuk: Finx ziet, luistert en adviseert.
  • De stabiele basis om uw aandacht op díe zaken te richten waarvoor u ondernemer bent geworden: Finx geeft fundament.
  • Voor alle fases in uw bedrijfsrealiteit: Finx groeit mee.