Tegelgroothandel Julius van der Werf

Passie voor tegels!
 

Tegelgroothandel Julius van der Werf is actief in de B2B markt en levert keramische tegels aan retailers, tegelzetters en voor projecten. Professionele medewerkers, het moderne distributiecentrum en grote voorraden zorgen voor snelle leveringen op locatie.

Van oorsprong is Julius van der Werf een familiebedrijf. Al meer dan 90 jaar staan wij voor kennis en kwaliteit. Onze enthousiaste, deskundige medewerkers delen hun passie voor tegels. Wij denken graag met u mee en bieden u passende oplossingen.

Logistieke innovaties:
Julius van der Werf is een betrouwbare leverancier. Ons moderne distributiecentrum is voorzien van de laatste innovaties op logistiek gebied. Zo worden alle pallets machinaal ingepakt, gewogen en van een etiket voorzien in de automatische inpakstraat. Deze logistieke innovaties in combinatie met de grote voorraden zorgen voor snelle leveringen op locatie. Of het nu gaat om een rechtstreeks pakketje naar uw klant of volle containers op locatie in het buitenland.

In Artinfo, het digitale bestel- en voorraadsysteem van tegelgroothandel Julius van der Werf, kunnen klanten online hun bestelling plaatsen. Daarnaast kunnen zij hier bijvoorbeeld ook de actuele voorraadinformatie nakijken, nabestellen op tint en zendingsinformatie inzien.

Nieuwste trends:
In ons ruime assortiment vindt u altijd de nieuwste trends op tegelgebied. Om deze trends te volgen, bezoeken wij zeer regelmatig de ‘tegellanden’ zoals Italië, Spanje en Duitsland. Daarnaast houden wij ook de ontwikkelingen in Dubai, Turkije en China scherp in de gaten. Al onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Tegels zonder grenzen:
Wij leveren ook passende tegelconcepten voor diverse projecten. Denk aan zwembaden, autogarages, horeca, hotels, vakantieparken en zorginstellingen. Bij onze projectenafdeling NAU (Not As Usual) staan de onbegrensde mogelijkheden van keramiek centraal. Van zwembad tot traptrede, alles is mogelijk. Wij bieden inspiratie aan architecten, projectvoorbereiders en high-end klanten.