Bouwbedrijf Koster

‘Bouwers sinds 1908’

 

Nieuwbouw, verbouw en renovatie
Bouwbedrijf Koster is al actief sedert 1908 in Sneek en wijde omgeving. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in kleine en middelgrote projecten. Naast het bouwen van luxe woningen en bedrijfsgebouwen kunt u hier ook terecht voor uw verbouwing, aanpassing van uw woning, een garage of zelfs voor het aanbrengen van een dakkapel, een nieuwe schuifpui of nieuw veiligheidsslot.

Ruimte voor specifieke wensen
Kleine klanten zijn net zo belangrijk als grote klanten. Deze brede aanpak vereist een goede organisatie en flexibiliteit. Koster werkt in hoofdzaak met individuele opdrachtgevers. Wenst u iets speciaals en moet het naar uw persoonlijke smaak gemaakt worden, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Gekwalificeerd personeel
Bouwbedrijf Koster heeft diverse vakmensen in dienst, die plezier hebben in hun werk. Zij staan voor deskundige adviezen en technisch verantwoorde oplossingen. In de werkplaats beschikken onze vakmensen over de modernste apparatuur.

Kom gerust langs
Komt u gerust langs op ons bedrijf om onze presentatie te bekijken. Heeft u nog geen gedetailleerde tekeningen, dan kunnen we verwijzen naar architecten.