Rientjes Notariaat

Waarom Rientjes?

Een luisterend oor voor je verhaal, oog voor jouw situatie en een neus voor het juiste advies. Die vertrouwde, persoonlijke en deskundige aanpak vind je bij Rientjes. Niet de akte, maar jij staat bij ons centraal. Op die manier streven we naar de juiste balans tussen jouw wensen, jouw leven, jouw keuzes en de juridische mogelijkheden. Alles in overleg met jou.

Vertrouwd
Achter elk dossier schuilt een verhaal. En of dat nou een vrolijk of verdrietig relaas is, we hebben altijd een luisterend oor voor jou. Met welke emoties je komst ook gepaard gaat, we bieden je alle ruimte om ze te uiten. Gewoon, omdat we hart voor jou hebben en graag een vertrouwensband met je opbouwen. Daarom blijft alles wat we bespreken ook tussen ons. Want voor ons begint en eindigt alles met vertrouwen.

Persoonlijk
Of je nou turbulente tijden kent of de wind in de rug hebt, we hebben altijd oog voor jouw persoonlijke situatie. Zowel in voor- als tegenspoed willen we ons echt in je verdiepen. Dat is niet zomaar! Want alleen als we weten wat jou heeft gevormd, wat je nu bezighoudt en wat je toekomstplannen zijn, komen we tot het beste advies om jouw wensen vast te leggen.

Deskundig
Pas als we naar je verhaal geluisterd hebben en je situatie kennen, steken we onze neus voor het juiste advies in jouw zaak. Hiervoor doen we een beroep op de specialist in ons team die de materie van jouw wens het beste kent. Bang voor notariële termen hoef je daarbij niet te zijn. Wij weten onze deskundigheid altijd in begrijpelijke taal aan jou uit te leggen, zodat jij precies weet wat je op schrift stelt. Investeren in kennis en kunde en die expertise op de juiste wijze voor jou inzetten, is een belangrijke pijler van ons kantoor.

Welkom
We zijn gevestigd in een monumentaal, maar modern pand. Direct tegenover het station van Sneek. Zowel met de trein, de bus, de auto, de fiets als lopend zijn we prima bereikbaar. Bovendien beschikken we over een eigen parkeerterrein en zijn we ook zeer toegankelijk als je minder goed ter been bent. Wip gerust eens bij ons binnen. Of bel of mail ons. We staan altijd voor je klaar!