Haitsma Assurantiën

Risico ≠ Verzekeren

U hoeft niet alles te verzekeren. Het gaat om de juiste balans. Draagt u zelf het verzekerbare risico of legt u dit bij een verzekeraar neer. Daar helpen wij u graag mee.

Balans

Peter Haitsma maakt de vergelijking met zijn passie voor het koken met verse producten: “Graag neem ik de tijd om de juiste ingrediënten te gebruiken voor een heerlijk gerecht. Deze methode pas ik ook toe als ik een advies geef. Het gaat altijd om de juiste verhouding”.

Uw contactpersoon Peter Haitsma

Peter heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en is in het bezit van de diploma’s en AFM vergunning om te adviseren over schadeverzekeringen zakelijk en particulier, zorgverzekeringen, inkomen en vermogen. Deze diploma’s worden door permanente educatie up-to-date gehouden. Peter zijn kracht ligt in het persoonlijke contact en hij gaat voor een langdurige relatie.

Samenwerking met FGD

FGD beschikt over agentschappen van meer dan vijftien verzekeraars, terwijl aan FGD Assuradeuren door een vijftal verzekeraars volmacht is verleend. FGD Assuradeuren heeft zelf verschillende verzekeringsproducten ontwikkeld met een goede prijs- kwaliteitverhouding. Omdat FGD over volmachten beschikt, kan zij de verzekeringsaanvragen zelf behandelen, accepteren en verwerken. Ook een schade wordt volledig door FGD zelf behandeld en afgewikkeld. Vanwege deze voordelen zal Haitsma Assurantiën, wanneer dat voor u passend is, vaak kiezen voor een volmachtproduct van FGD Assuradeuren.

De voordelen

  •  Alle tijd voor onze klanten
  •  De basis voor een lange termijn relatie
  •  Een professionele organisatie met bekende aanspreekpunten
  •  Altijd goed en bewust (on)verzekerd
  •  Steeds korte lijnen en dichtbij
  •  Verzekeren tegen de beste voorwaarden en tarieven