STORK

Stork is een internationale technische dienstverlener met een breed aanbod aan mechanische en elektrotechnische diensten en equipment. Vanuit vestigingen verspreid over het hele land helpen we onze klanten uit de olie & gas, chemie, energie, infra en food bij het bouwen, onderhouden en verbeteren van hun industriële installaties.


Maintaining a Better World is het doel van Stork. Het weerspiegelt onze betrokkenheid bij en verantwoordelijkheid voor al onze belanghebbenden:
Mensen, Planeet, Klanten en Aandeelhouders. 'Maintain' betekent ‘onderhouden, in stand houden’ en dat is wat we doen; ‘a Better World' is de waarde die we toevoegen voor al onze belanghebbenden.

Onze drive om de maatstaf van onze sector te zijn is wat ons samenbrengt. Onze tomeloze ambitie om in alle facetten van onze organisatie en onze diensten de absolute top te zijn, is wat ons al ruim 150 jaar kenmerkt. Elke dag. Overal.
Onze waarden zijn waar wij voor staan.

Ze vormen de basis van onze identiteit. Ze geven richting aan onze acties, bevorderen onze doelstellingen en ze versterken onze prestaties.

Wij bieden uitvoerende diensten voor alle fases in de levenscyclus van een installatie. Dit omvat mechanisch en leidingwerk, elektrisch en instrumentatie, inspectie en integriteit, industriële diensten en milieu-oplossingen.

Onze vaak multidisciplinaire technici staan klaar om elk werk kosteneffectief en veilig uit te voeren, op locatie of in een van onze eigen werkplaatsen.
In Nederland staan dagelijks meer dan 2.000 medewerkers voor je klaar, waarbij veiligheid, vakmanschap, integriteit, samenwerking en klantgerichtheid centraal staan.