Restaurant De Kastanje Sneek

Welkom bij De Kastanje!
 

Even voorstellen:
Wij zijn Robby en Kim Mok, al bijna 20 jaar een paar en sinds 2010 trotse uitbaters van ons eigen restaurant. Wij hebben elkaar ontmoet in de horeca en hebben van onze gezamenlijke dromen werkelijkheid gemaakt.

Robby als enthousiaste, leergierige chef met uitstekend gevoel en durf voor smaak aan het roer in de keuken en Kim als gastvrije, spontane gastvrouw die de prachtige gerechten vanuit de keuken met een juiste aanbeveling van een heerlijk glas wijn met veel passie aan tafel serveert.

Komen jullie voor een drankje met een hapje, een uitgebreid diner of een kort verblijf vanwege plannen voor bijvoorbeeld het theater of een feestje, u bent bij ons altijd van harte welkom. Geniet van de bijzondere en verrassende smaken van gerechten die wij voornamelijk in onze houtskooloven vanuit de open keuken klaar maken.

Samen met een breed assortiment aan wijnen, maar ook speciaalbieren zorgen wij met onze gezelligheid voor een heerlijke avond uit.

Kunt u niet kiezen van al het lekkers van de kaart? Kiest u dan voor “Verrassing van de Chef”. Hierbij geeft u de regie volledig aan de keuken en krijgt u allerlei verschillende gerechten om samen te proeven en te delen.

Mocht u echt specifieke wensen hebben of bepaalde allergieën kunt u dit uiteraard gerust aangeven. Heeft u andere vragen of wilt u een diner voor een groep organiseren? Vraag vrijblijvend naar meer informatie, wij zullen een offerte op maat voor u opstellen.

Heel graag tot ziens bij de Kastanje!
Robby en Kim Mok