Regts Isero

HALLO REGTS KLANT,
MAAK KENNIS MET ISERO!

Isero B.V. is dè technische groothandel in hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Met meer dan 60 vestigingen, 850 medewerkers en 150.000 artikelen in het assortiment, waarvan 50.000 direct uit voorraad leverbaar, zijn wij de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland.


Regts Isero is nu de meest gespecialiseerde ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en pbm’s.

SINDS 1826

Isero is ontstaan uit een samenwerking tussen de bedrijven Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan en Van Der Winkel. In 2011 hebben zij hun krachten gebundeld en vormen sindsdien gezamenlijk de Isero IJzerwarengroep. In 2019 is de naam officieel Isero geworden en prijkt deze op onze vestigingen. Sinds 2023 Is er de samenwerking mer Regts.

Isero heeft een rijke historie met vele overnames:  Pijnenburg Bouw en Industrie (2015), Gunters en Meuser en Dirk Stam (2016), Scholte & de Vries Estoppy (2017), Freke Inbraakbeveiliging (2018), Govers (2021) en Regts (2022). Dat alles bij elkaar draagt bij aan een enorme dosis ervaring en expertise wat teruggaat tot 1826, de oprichting van Gunters en Meuser.
 

LANDELIJK VESTIGINGEN NETWERK

Isero is een groeiende onderneming met inmiddels 67 vestigingen en ruim 800 service gerichte medewerkers. Met ons uitgebreid vestigingen netwerk, onze vakbekwame medewerkers en ons brede assortiment in producten en diensten doen we graag meer voor onze klanten.
 

MEER DAN 50.000 ARTIKELEN OP VOORRAAD

Isero heeft ruim 150.000 artikelen in het assortiment, waarvan 50.000 direct uit voorraad leverbaar zijn. Heeft u een vraag buiten dit assortiment? Vraag het gerust want we leveren ook specials. Door ons fijnmazige distributienetwerk, eigen chauffeurs, lokale beschikbaarheid op onze vestigingen, snelheid, betrouwbaarheid én zorgvuldig nakomen van afspraken zijn we in staat de juiste spullen, op de juiste tijd en op juiste plaats te leveren.
 

ADVIES EN KENNIS DELEN

We beschikken voor ons assortiment over alle actuele product- en toepassingskennis. Voor enkele productgroepen beschikken we over specialisten en adviseurs die u kunnen helpen met de juiste productkeuzen, maar ook kunnen begeleiden het toepassen van de producten in uw praktijk. Dit geldt voor de productgroepen (elektronisch) hang- en sluitwerk en toegangscontrole systemen, alarm- en camerasystemen, hand-, accu- en elektrisch gereedschap en bijbehorende accessoires, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, bouwverankering en kramerijen.

 

AANVULLENDE DIENSTEN EN SERVICES

We kijken verder dan alleen de producten, en vragen ons af 'wat wil de klant nog meer?'. Daarom ontzorgen we u en bieden we diensten en totaaloplossingen rondom ons assortiment, zodat u slimmer, makkelijker en efficiënter kan werken.