PolderNoord B.V.

Uitzendbureau PolderNoord
Flexwerk in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland.

Binnen het management van PolderNoord heeft ieder specifieke kwaliteiten en deeltaken. Voor specifieke onderdelen van de bedrijfsvoering.

Samen vormen wij een mix van 30 jaar uitzendervaring. Binnen de uitzendbranche en meer specifiek binnen de kernsectoren.  Naast de ervaring vormen gedeelde motivatie en inzichten het fundament van ons krachtige team. We kennen de flex-markt in Noord- en Oost-Nederland. Weten waar kansen liggen en hoe we deze kunnen benutten voor succesvolle ontwikkeling van de mens in bedrijf. Nuchter en transparant. Vanuit de klei in de klei.

PolderNoord werkt

PolderNoord vormt de schakel tussen vraag en aanbod van betaald werk in het Noorden en Oosten van Nederland. Een schakel tussen mens en bedrijfsleven. Daarbij zetten we de mens met stip op één. Vanuit de menselijke maat koppelen we gemotiveerde en betrouwbare arbeidskrachten, die van aanpakken weten, aan betrouwbare werkgevers. Daarbij gaan we voor een langetermijnrelatie met zowel arbeidskrachten als bedrijven. PolderNoord werkt.
Met en voor jou.