Accent Automatisering

Accent is een echte bedrijfsfamilie. Niet genetisch verbonden, maar wel verenigd door onze grote passie voor ICT. Hierdoor zijn we een zeer platte, flexibele organisatie met een enorme drive om samen onze klanten te helpen met de slimme inzet van ICT.

Dit doen we al sinds 1995 vol overgave en we zien nog altijd dagelijks dat wij met onze passie écht een verschil kunnen maken voor organisaties en de mensen die er werken. En daar zijn we trots op!

Opgestroopte mouwen

Moet er iets geregeld of opgelost worden? Dan moet dat gewoon snel gebeuren, zo simpel is het. Daarom steken wij direct de handen uit de mouwen als je ons nodig hebt. Van opgeven houden we hier niet: we gaan net zo lang door tot we het voor elkaar hebben.

Met aandacht

Een verloren nummer in een groot klantenbestand? Niet bij ons. We zijn trots op onze hechte organisatie met medewerkers die zich verantwoordelijk voelen voor onze klanten. ICT moet namelijk direct bijdragen aan jouw doelen. En dat kan alleen met behulp van eerlijk advies van mensen die jouw bedrijf kennen.

Zeker van je zaak

ICT moet gewoon goed werken. Punt. Daarom werken wij met bewezen technieken van hoge kwaliteit, hebben we de juiste certificeringen in huis en bestaat uit ons team uit ervaren vakmensen met skills die elkaar aanvullen. Geen gedoe, gewoon zeker van je zaak.